نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک_نقاشی ساختمان در مشهد
نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک_نقاشی ساختمان در مشهد:نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک، یکی از بهترین انتخاب ها برای سر و سامان دادن به دیوارها می باشد. رنگ امیزی با رنگ پلاستیک به دلیل راحتی در پروسه ی اجرا، قیمت نقاشی مناسب تر. و همچنین بهم ریختگی کمتر در ساختمان موردنظر. مورد توجه بسیاری است.
از مهم ترین کاربرد های مهم رنگ پلاستیک استفاده آن در سقف ها هست . رنگ پلاستیک به دلیل ماهیت پلاستیکی، نور را منعکس نمی کند و به همین خاطر بیشتر سقف های منازل از رنگ پلاستیک استفاده می شوند.
نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک نسبت به نقاشی ساختمان با رنگ روغن ارزان تر بوده اما طول عمر کوتاه تری دارد.افرادی که تمایل به تنوع در رنگ دیوار اتاق خواب ها و یا دیوار پذیرایی و هال دارند. انتخاب نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک یکی از بهترین گزینه ها می تواند باشد.
یکی دیگر از مزیت های رنگ پلاستیک این است که می توان از آن روی کاغذ دیواری هم بهره برد و نیازی به کندن کاغذ دیواری نمی باشد.نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک، زمان کمی برای خشک شدن نیاز دارد و بوی رنگ در مدت زمان کوتاهی از بین خواهد رفت.
دانستن این موضوع شاید بتواند به شما در اجرای رنگ پلاستیکی در مکان های متفاوت و در شیوه های مختلف استفاده از آن به کمکتان بیاید.
رنگ پلاستیک، یکی از انوع رنگ هایی است که برای استفاده در فرآیند رنگ آمیزی ساختمان و دیوارها بسیار پرکاربرد است و بر پایه آب به دست می آید.
فرمول رنگی که در ساخت رنگ پلاستیکی مورد استفاده قرار می گیرد بر اساس دو روش می باشد که مخصوص نقاشی داخل ساختمان و نقاشی خارج ساختمان است.
برای اینکه رنگ پلاستیکی خوبی را آماده شود. باید فرآیندهای زیر را در نظر داشته باشیم:
۱- مقدار دقیق مواد تشکیل دهنده رنگ باید اندازه گیری شود.
۲- پایه ی رنگ باید آماده سازی شود.
۳- مخلوط کردن رنگ ها بر اساس استانداردها باید صورت گیرد.
مزایای رنگ آمیزی با رنگ پلاستیک
۱- سرعت بالا در اجرای نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک
۲- پوشانندگی بالا
۳- عدم ایجاد بوی آزار دهنده
۴- عدم نیاز به حلال نفتی
۵- تنوع بالا در رنگ های پلاستیکی
۶- قیمت پایین و ارزان تر
۷- مناسب محیط بدون تعرق
۸- ویژگی چسبندگی بالا
۹- ایجاد دیواری صاف و مسطح
معایب نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک
۱- غیر قابل شست و شو بودن رنگ پلاستیک
۲- ماندگاری و دوام پایین
۳- عدم سازگاری با غلطک رنگ آمیزی
۴- نامناسب برای محیط خارج از ساختمان
۵- تغییر رنگ بر اثر تابش نور
۶- عدم سازگاری روی سطوح چوبی و پلاستیکی